Agenda

Hieronder kunt u zien welke activiteiten er komende tijd in De Terp c.q. De Wijkplaats zullen plaatsvinden. Klik op het schuingedrukte item om meer informatie per datum te kunnen lezen.

Voor elke activiteit kunt u in principe kaarten reserveren via deterpoudorp@gmail.com. Soms kunt u ook reserveren via de activiteit zelf. Dan staat dit aangegeven bij de informatie van de activiteit.

NB: in verband met het Coronavirus en de maatregelen hieromtrent van de overheid / RIVM hebben enkele vaste huurders (zoals het koor Alkmaar Voices) tijdelijk een ander onderkomen moeten zoeken, dan wel hun activiteit tijdelijk moeten stopzetten. 

********************

Zaterdag 8 mei 2021: Klankhealing concert – 15.00 en 19.00 uur – De Terp

********************

Zaterdag 8 mei 2021: Klankhealing concert – 15.00 en 19.00 uur – De Terp 

Op zaterdag 8 mei 2021 vinden er weer Klankhealing concerten plaats in De Terp, verzorgd door In Resonantie. De aanvang is 15.00 en 19.00 uur.

Klanken en trillingen brengen ontspanning en verzachting voor lichaam, geest en ziel.
De klank heeft een directe toegang tot de ziel. Daar vindt hij een onmiddellijke weerklank omdat iedere mens klank heeft in zichzelf. Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje en even niets moet, wordt de aandacht naar binnen gekeerd. En kan je ervaren hoe de klanken en de trillingen (resonanties) op je inspelen en je uitnodigen om te luisteren naar jouw innerlijke boodschap.

Neem zelf een matrasje, een deken of een slaapzak en eventueel een kussentje mee zodat je comfortabel kunt liggen.

Reserveren is nodig! Voor informatie en reservering kan je contact opnemen via de contactpagina op www.inresonantie.nl of via klank@inresonantie.nl of per telefoon: 072 – 5340305. De entree bedraagt € 22.-

Datum volgende concert:
Zaterdag 19 juni 2021 – 15.00 en 19.00 uur

********************