Agenda

Hieronder kunt u zien welke activiteiten er komende tijd in De Terp c.q. De Wijkplaats zullen plaatsvinden. Klik op het schuingedrukte item om meer informatie per datum te kunnen lezen.

Voor elke activiteit kunt u in principe kaarten reserveren via deterpoudorp@gmail.com. Soms kunt u ook reserveren via de activiteit zelf. Dan staat dit aangegeven bij de informatie van de activiteit.

********************

2 januari 2022: Klankhealing concert – De Terp 15.00 én 19.00 uur

********************
2 januari 2022: Klankhealing concert De Terp – 15.00 en 19.00 uur

Op zondag 2 januari 2022 vinden er weer Klankhealing concerten plaats in De Terp, verzorgd door In Resonantie. De aanvang is 15.00 en 19.00 uur.

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit “klankenbad” een reis zonder grenzen op klanken en frequenties van diverse instrumenten. Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met de klanken en kan je ervaren hoe de klanken en frequenties jou zullen ont-moeten en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke trilling. Tijdens het concert begeven de spelers zich tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse inheemse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties met helende klanken.

Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.

Na afloop van het Klankhealing Concert krijg je een kopje thee aangeboden. Tevens is er dan gelegenheid om indien gewenst iets te vragen of te delen of in de stilte te blijven.

Neem zelf een matrasje, deken en eventueel een kussentje  mee, zodat je comfortabel kunt liggen.

Reserveren is nodig. Voor informatie en reservering mail naar klank@inresonantie.nl of bel 072-5340305. Zie ook de website www.inresonantie.nl Entree € 25,–

********************