Agenda

Hieronder kunt u zien welke activiteiten er komende tijd in De Terp c.q. De Wijkplaats zullen plaatsvinden. Klik op het item om meer informatie per datum te kunnen lezen.

Zaterdag 8 juni 2019: Concert met liederen van o.a. Jaques Brel, Edith Piaf, Toon Hermans en Amalia Rodrigues – 20.00 uur De Terp

Zaterdag 6 juli 2019: Klankhealing – De Terp 20.30 uur

********************

Zaterdag 8 juni 2019: Concert met liederen van o.a. Jaques Brel, Edith Piaf, Toon Hermans en Amalia Rodrigues – 20.00 uur De Terp

Chansonnière Marit Verwer wordt begeleid door Cees Oud op accordeon en Martine Nijenhuis op viool. Samen nemen zij je mee op een muzikale reis met onder meer liederen uit het repertoire van Jacques Brel, Edith Piaf, Toon Hermans en Amalia Rodrigues. Proef de lente en de liefde in de bijzondere én de heel gewone verhalen van het leven, vertolkt in de liedjes van weleer. Verwarmend, vrolijk, dan weer treurig: maar altijd meeslepend.

De entree bedraagt € 16,50 inclusief consumptie. Graag contante betaling aangezien er aan de zaal geen pinmogelijkheid is.

********************

Zaterdag 6 juli 2019: Klankhealingconcert – 20.30 uur De Terp

Op zaterdag 6 juli 2019 vindt er weer een Klankhealing concert plaats in De Terp, verzorgd door In Resonantie. De aanvang is 20.30 uur

Een uitnodiging voor een innerlijke reis, drijf mee op de golven van resonanties naar de klank van de stilte……

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit “klankenbad” een reis zonder grenzen op klanken en frequenties van diverse instrumenten. Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met de klanken en kan je ervaren hoe de frequenties jou zullen ont-moeten en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke trilling. Tijdens het concert begeven de spelers zich tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse inheemse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving.

Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.

Na afloop van het Klankhealing Concert krijg je een kopje thee aangeboden. Tevens is er dan gelegenheid om indien gewenst iets te vragen of te delen of in de stilte te blijven.

Neem zelf een matrasje, deken en eventueel een kussentje  mee, zodat je comfortabel kunt liggen.

Reserveren is nodig. Voor informatie en reservering mail naar klank@inresonantie.nl of bel 072-5340305. Zie ook de website www.inresonantie.nl. Entree € 22,–