Verhuur

De sfeervolle kerkzaal van De Terp is zeer geschikt voor allerlei soorten activiteiten. Door het intieme karakter en de uitstekende akoestiek, kunt u hierbij denken aan concerten en repetities van een koor of instrumentalisten, maar ook aan vrije dans en meditatie, yogalessen, en trainingen. Tevens is De Terp bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten met een ritueel karakter, zoals een huwelijksceremonie.


foto 5-13

Ook biedt De Terp de mogelijkheid tot het verzorgen van afscheidsvieringen, zoals uitvaarten en condoleances. De begraafplaats naast het kerkje is van de gemeente Alkmaar. Er zijn momenteel geen plekken beschikbaar op dit kerkhof. Wel is een afscheidsbijeenkomst in De Terp zeer goed te combineren met een begrafenis op de Algemene Begraafplaats in Alkmaar of een crematie.

DSCF7657

De Terp biedt plaats aan 150 mensen en desgewenst kunnen de stoelen uit de kerkzaal verwijderd worden. Er is een goede piano en ook kan gebruik gemaakt worden van het monumentale Ypma-orgel. Tevens is er een goede geluidsinstallatie beschikbaar. Er is een ringleiding en de mogelijkheid bestaat om een bijeenkomst op te nemen. Naast De Terp ligt een ruime, openbare (gratis) parkeerplaats.

DSC01586

Als er behoefte is aan een ruimte om samen te komen voor koffie of een maaltijd, is er de mogelijkheid om tevens de zeer nabij gelegen Wijkplaats te huren. Dit wijkgebouw is recentelijk gerenoveerd, waarbij de keuken en de toiletgroepen volledig vernieuwd zijn. Het gebouw beschikt over meerdere ruimtes en biedt plaats aan 90 mensen. De Wijkplaats kan ook los gehuurd worden, bijvoorbeeld voor vergaderingen, verjaardagen en bridgedrives. Een geluidsinstallatie, beamer en scherm zijn aanwezig. 

DSC_9724

De Tarieven voor huur van De Terp zijn als volgt:

Omschrijving Prijs in euro’s opmerking
trouwerij 475 2 uur; indien langer €125 / uur
rouwbijeenkomst 475 2 uur; indien langer €125 / uur
concert 150-250 afhankelijk van aantal bezoekers
kerkdienst 150-250 afhankelijk van aantal bezoekers en frequentie
gebruik orgel 50 exclusief organist
gebruik piano 25 exclusief pianist
oefenruimte per dagdeel 75 korting afhankelijk van frequentie
commerciële verhuur per dagdeel 475

Huurprijzen kunnen verschillen voor culturele of commerciële doeleinden.

De tarieven voor huur van De Wijkplaats zijn:

Omschrijving Prijs in euro’s opmerking
gehele ruimte per dagdeel 60
voorste ruimte per dagdeel 45
gebruik beamer en scherm 30
bedieningskosten 100
koffie en thee 1,50 geldt voor zowel De Terp als De Wijkplaats
frisdrank 1,50 idem
alcoholische dranken en eten iom cateraar idem
schoonmaak 50 idem

Voor informatie aangaande beschikbare data kunt u contact opnemen met Anita Boekelaar per telefoon 06-23110428 (bij voorkeur in de avond)  of per mail deterpoudorp@gmail.com.